New Hampshire

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v New Hampshire

Nemovitosti na prodej v New Hampshire

Leží na jihu s Massachusetts, na západě s Vermontem, na východ s Maine a Atlantickým oceánem a na sever s kanadskou provincií Québec

Během vašeho výzkumu nemovitostí k prodeji v New Hampshire je důležité znát nějaké novinky.

Nový Hampshire je proslulý sloganem "Live Free or Die", který obsahuje liberální filozofii, která skutečně zachycuje historický odpor státu k regulaci. Státní ústavou New Hampshire je jediný, kdo uznává právo revoluce a jediný, který nevyžaduje založení systému veřejných škol. Neexistují žádné zákony, které by vyžadovaly, aby ti, kteří jsou starší 18 let, nosili bezpečnostní pásy nebo helmy nebo řidiče motocyklů, aby přinesli povinné pojištění vozidel. Nový Hampshire také nemá žádnou obecnou daň z prodeje a žádnou daň z příjmu fyzických osob.

New Hampshire je jeden z amerických států Nové Anglie charakterizovaný malebnými městy a rozsáhlými oblastmi divočiny. Na sever je národní lesní hora Bílá hora proslavená zimními sporty, které lze praktikovat zde a na vrcholu Washingtonu, nejvyšší vrchol v oblasti, s ozubenou dráhou až na vrchol.

I přes to, že jsou malým státem, mají občané New Hampshire silný dopad na národní politiku díky své účasti na prvních prezidentských prezidentských volbách.

Jedná se o poměrně drahý stav, ve kterém vlastnit nemovitosti a ve kterých hledáte nemovitost k prodeji v New Hampshire. Kromě toho má třetí největší daň z nemovitostí v národě po New Jersey a Illinois.

Ekonomika žulového státu je z velké části závislá na výrobě a cestovním ruchu, přičemž návštěvníci v zimě přijíždějí na lyže a snowboard v Bílých horách a plavou u jezera Winnipesaukee a na plážích podél 13letého pobřeží státu v létě.

5. nejmenší stát, pokud jde o oblast, New Hampshire má odhadovanou populaci více než 1,3 milionu lidí. 94% obyvatel je bílá, 2% Hispánci, 2% asijští a 1% černí. Z etnického hlediska představují Irsko největší majetek, který je deklarován více než 13% obyvatelstva, zatímco osoby narozené v zahraničí představují 5%.

Hlavním městem je Concord, ale Manchester je středně velké město s počtem obyvatel asi 110 506 lidí a se svými třiceti komorními čtvrtěmi je největší komunitou v New Hampshire. Manchester ceny nemovitostí jsou výrazně nad průměrnými náklady ve srovnání s domácími cenami.

Domácí prodejní ceny vzrostly během prvních dvou měsíců roku 2018 o 5,7% ve srovnání se stejným obdobím loňského roku a mohly předpovědět rekordní rok za ceny.

Grafton County zaznamenal nejvyšší procentní zisk, v tomto roce to bylo 20,4%, zatímco Sullivan County zaznamenalo největší pokles, což představuje pokles o 17,8%.

Hillsborough County, který zahrnuje Manchester a Nashua, vzrostl až do února o 2%.

Mezitím zpráva o trhu s nemovitostmi zveřejněná úřadem New Hampshire Finance Finance řekl, že prodejci mají výhodu oproti kupujícím, takže je to nejlepší období pro váš majetek k prodeji v New Hampshire.

Manchesterský trh s nemovitostmi se určitě zotavil a ve skutečnosti město zažilo dlouhou cestu od nedávné recese. Nemovitost za prodejní ceny v New Hampshire, zejména v Manchesteru, nadále vykazuje povzbuzující zisky a nyní se těší míře 11,5%. To je téměř dvojnásobek národního průměru.

Překvapivě vysoká míra zhodnocování za poslední 3 roky neudělala domovy příliš drahé. Ve skutečnosti, Manchester trh s nemovitostmi je stále jedním z nejvhodnějších v zemi. Navzdory růstu cen přístupnost je stále pod historickým průměrem oblasti.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 3492

Prodat Vila, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

46,462,330.03CZK
Prodat
Vila

316 m²
Na prodej velký nábřeží
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Prodat Domek, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

65,538,803.07CZK
Prodat
Domek

325 m²
Na prodej 100 ft na vodě s nádherným výhledem
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB